Családi ház, lakás (23)
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Kiskunmajsán 180 m2-es családi ház 1000 m2 telekkel eladó — Eladásra kínálunk Kiskunmajsán egy 110 m2-es, nagyon jól szigetelt, minőségi családi házat, a hozzá tartozó 70 m2-es dupla garázzsal és a házat körülvevő 80 m2-es terasz rendszerrel. A tégla építésű ingatlan a város egyik legfrekventáltabb, de mégis csendes utcájában található. A családi ház 20 éves és rendezett kert/park díszíti az udvaron, és az utcafronton. A település infrastruktúrája fejlett, a bevásárlás könnyen megoldható a közeli üzletekben (SPAAR, PENNY, REAL), a 3 km-re található gyógy és termál fürdő autóval és kerékpárúton egyaránt megközelíthető, illetve a város saját egészségügyi központtal is rendelkezik. Az ár irányár, a további részletekért forduljon bizalommal hozzánk.

Ár: 83 000 000 Ft
Név: Gyuris Tibor
Lakhely: Kiskunmajsa
Tel: +36304031747
E-mail: gyurisal03@gmail.com
ID: #111946

 
Kecskeméten 1 szobás lakás eladó — Kecskeméte, a Homokbányánál eladó egy 31 nm-es 1 szobás fszt-i lakás

Ár: 21 500 000 Ft
Név: Sióvölgyi Lászlóné
Lakhely: Kecskemét
Tel: +36304493350
ID: #111759

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Voloscsuk András — Eladó Ordason a Duna közelében szeptemberi költözéssel 1100 m2 - es telken 49 m2-es ház. 2 szoba, konyha, fürdő WC-vel. A házhoz tartozik 25 m2 melléképület és egy 20 m2 - es pince. Érdeklődni lehet telefon.

Ár: 5 000 000 Ft
Név: Voloscsuk András
Lakhely: Ordas
Tel: +30202442348
ID: #111416

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Jó állapotú, összkomfortos családi ház eladó Solton! — Statikailag és esztétikailag egyaránt jó állapotú családi házat kínálunk eladásra a csendes alföldi kisvárosban. A központtól mindössze 6-8 percnyire álló ingatlan 1981-ben épült, szinteltolásos szerkezete mintegy 120 nm-es hasznos alapterületet foglal magában. Az épület földszintjén, valamint a részben tetőtérbe emelt szinten a rendkívül tágas nappalihoz két világos hálószoba, étkező, konyha, kamra, közlekedő, gardrób, fürdőszoba és WC kapcsolódik. A 28 nm-es fedett terasz, valamint a 10 nm-es loggia kiváló lehetőséget kínál a gondtalan pihenésre. A ház alatt elhelyezkedő 100 nm-es szuterén garázsnak, kazánháznak és tárolónak ad helyet. A szigetelt családi ház fűtéséről gáz- és vegyes tüzelésű kazánok gondoskodnak. A főépület mellett álló, 62 nm-es melléképületben műhely és tároló helyiség került kialakításra. A 817 nm-es gondozott, parkosított udvar és kert öntözéséhez szükséges vízmennyiséget fúrt kút biztosítja. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Solt
ID: #107645

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Egyedi hangulatú, tornácos ház eladó Dunaegyházán! — Egyedi, autentikus hangulatú családi házat kínálunk eladásra a parányi alföldi településen. A ház építésének éve - az épület szerkezeti jellemzői, valamint egyedi jegyei alapján – az 1950 és 1960 közötti időszakra tehető, az ingatlan autentikus vonásai viszont korábbi építészeti stílusokra is utalnak. A teljes egészében beton alapra épült, száraz, tégla falak masszív tetőszerkezetet tartanak. A ház 108 nm-es hasznos alapterületén a 2 tágas szobához rendkívül világos étkező-konyha, előszoba, fürdőszoba, WC és kazánház kapcsolódik. Az ingatlan fűtéséről gáz- és vegyes tüzelésű kazánok gondoskodnak. Az épületet övező tornác és terasz kiváló lehetőséget biztosít az itt élők számára a gondtalan pihenésre. A ház alatt kialakított, téglázott pince bor, zöldségek, gyümölcsök tárolására teremt ideális körülményeket. A kiváló statikai állapotban lévő ingatlan részleges felújítását már megkezdte a jelenlegi tulajdonos, melynek során korszerűsítették az elektromos- és vízvezetékeket, burkolatokat, fűtésrendszert, hőszigetelt nyílászárókat építettek be. A 712 nm-es udvar és kert öntözéséhez szükséges vízmennyiséget fúrt kút biztosítja. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel Ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaegyháza
ID: #107287

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Nagycsaládosoknak! Erkélyes, 3 szobás lakás eladó Dunaföldváron! — Kiváló állapotú, 60 nm hasznos alapterületű, 3 szobás lakást kínálunk eladásra nagycsaládosnak Dunaföldváron. A kisváros csendes lakóparkjában álló panel épület az ezredfordulón teljes körű felújításon esett át, melynek során a falakat szigetelték, az elavult nyílászárókat modern, hőszigetelt ajtókra és ablakokra cserélték, kiépítették a központi gázkazánnal üzemeltetett házközponti fűtési rendszert, felújították az elektromos- és vízvezetékeket. A gondozott, kulturált ház harmadik emeletén található lakás rendkívül tágas, világos nappalijához további két hálószoba, konyha, előszoba, fürdőszoba és WC kapcsolódik. A gyerekszobából nyíló loggia és az ablakok a parkosított belső udvarra néznek. A redőnnyel és szúnyoghálóval is felszerelt, hőszigetelt ablakok, az egyedi mérőkkel ellátott lapradiátorok, valamint a légkondicionáló berendezés télen és nyáron egyaránt kellemes hőmérsékletet biztosítanak az itt élők számára. Az ingatlanba a kábeltévé, vezetékes telefon és internet is bevezetésre került. A lakáshoz tartozó 12 nm-es pince a család feleslegessé vált bútorai, használati tárgyai tárolására szolgál.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Solt
ID: #106104

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Eladó ház! — Lakitelek szélén 2087nm telken 2 szobás családi ház eladó! Falusi CSOK igénybe vehető!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Lakitelek
ID: #106091

 
Falszerkezeti falrepedes megallitas — repedes a hazfalon repedes a boltozaton alap falon pincefalon pince boltozaton falrepedes megallitas epulet - pince renovalas

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Kalocsa
ID: #105918

 
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Budapest - Kispesten ház eladó - Csere is érdekel — MOST ÁRON ALUL! SÜRGŐS. Közel a metró, vonat, villamos és busz. Itt mindig lesz ingyenes parkolóhely. A ház megszentelt, magas a rezgésszintje, különlegesen jó energiái vannak. Gyógyító tevékenység folyt benne. A ház hőszigetelt. A szoba VILÁGOS és HATALMAS. A wc távol van a szobától Felújítva: - konyhai járólap a legdrágább, legerősebb járólapból - vécébe épített bidé, szagelszívó - kád, fölötte átlátszó ablak - dupla faablak és dupla bejárati faajtó felújítva - teljes festés kívül-belül Kert: - veteményes - eper - fenyő, szederfa, orgona, meggy, cseresznye - virágok, árnyékliliomsor, páfrány - kerti tó Nagy terasz: ez is nemrég készült. Száraz pince. Beépíthető, tiszta padlás. Csendes, biztonságos környék, Wekerle határán. Közelben minden, ami kell: Köki: Nyugatiba és Zuglóba 20 perc alatt Kisbolt, nagybolt, éttermek, piac, óvoda, iskola, cukrászda A kert összesen 450 nm, az enyém 120 nm, kerítéssel, zárható kertkapuval lekerítve. Dolgozó! szomszédok. CSERE IS ÉRDEKEL, nagyobbat keresünk!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Bugacpusztaháza
ID: #103556

 
Régi borospince felújítás — - földalatti műtárgyak kivitelezése - régi borospince bővítés, kifalazás, boltozás - új pince vágás - talajvíz - pinceszigetelés - vízszivárgás, vízbetörés megszüntetés - vízzár - nem bitumenes kivitelezés

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Akasztó
ID: #102309

 
Falszigetelés utólag (4500 Ft/fm), talajvíz, pinceszigetelés — Talajvizes, dohos, salátromos pince, szuterin, lábazat, határfal szigetelés utólag. Talajvíz pinceszigetelés. Vízszivárgás, vízbetörés megszüntetés. Vízzár. Nem bitumenes kivitelezés. Épületfelújítás.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Soltvadkert
ID: #102308

 
Falszigetelés utólag (4500 Ft/fm), talajvíz, pinceszigetelés — Talajvizes, dohos, salátromos pince, szuterin, lábazat, határfal szigetelés utólag. Talajvíz pinceszigetelés. Vízszivárgás, vízbetörés megszüntetés. Vízzár. Nem bitumenes kivitelezés.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Izsák
ID: #102212

 
Régi borospince felújítás — - földalatti műtárgyak kivitelezése - régi borospince bővítés, kifalazás, boltozás - új pince vágás - talajvíz - pinceszigetelés - vízszivárgás, vízbetörés megszüntetés - vízzár - nem bitumenes kivitelezés

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Soltvadkert
ID: #102211

 
Nagykőrösön négylakásos társasházi lakás eladó — Nagykőrösön, csendes utcában 84 nm-es társasházi lakás eladó. A lenti szinten nappali-ebédlő, konyha, fürdő, kamra, a tetőtérben 1+ 2 fél szoba. A fűtési rendszer két éve felújított. A lakáshoz garázs is tartozik. Műanyag nyílászárók.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Kecskemét
ID: #102151

 
Kecskemét egyik legszebb lakása tulajdonostól eladó! — Eladó egy azonnal költözhető vadonatújnak tűnő lakás, amiben komplett felújítás történt! Teljes villanyszerelés, új nyílászárók, ablakok és bejárati ajtó, az egész vízhálózat cseréje, új fürdőszoba, Ikea új konyhabútor, új hidegburkolatok, laminált parketta és járólapok találhatóak! A lakás egy külön álló ház zárószintjén található a 10. emeleten, ez által gyönyörű kilátással, napsütötte világos és a teljes berendezése hófehér! A környék ellátottsága kiváló, nagyon közel található a megyei kórház, illetve a ház előtt áll meg a helyi buszjárat is! Az ingatlan teljesen tehermentes, jelenleg sem lakott, így teljesen rugalmasan tudjuk kezelni az átadását is! Mindennemű túlzás nélkül állítható, hogy ide csak be kell költözni, hiszen a festések is vadonatújak, a felújítás után sem lakott benne senki!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Kecskemét
ID: #101754

 
Parasztbarokk stílusú lakóház eladó — SÜKÖSD közepén "parasztbarokk", összkomfortos lakóház eladó. Nyaralónak külföldieknek is ajánlom.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Sükösd
ID: #101320

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Online házszám és cégtáblarendelés — Üdv mindenkinek: Ha nincs házszám és cgtáblája hívjon és rendeljen online az országban a legolcsőbban, Műa: 2300/ brutto Fa: 6300/brutto

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Kecskemét
ID: #96386

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Eladó Budapesti kis lakás tulajdonostól — Eladó Budapesten belvárosi kis lakás tulajdonostól. az ingatlan tehermentes alapterülete 13 négyzetméter, galériázott, földszintes, utcai, világos. A fűtés gázkonvektoros, közös költség 3500 ft / hó ami magába foglalja a vízfogyasztást is. Az ingatlan a VI-ik ker. Szondi Eötvös utcai felújított sarokház földszintjén található. Belmagassága 5,5 méter, galériás, mellékhelyiséggel, zuhanyzóval, saját mérőórákkal rendelkezik, üzlethelyiségnek is alkalmas.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Tabdi
ID: #94909

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Eladó családi ház Fülöpszálláson — (105 nm alapterületű), amely két generációnak is megfelel, gázzal illetve szénnel is üzemeltethető központi fűtéssel, vízzel, villannyal és csatornával. A házban található 2 szoba, konyha, spájz, fürdőszoba, előszoba, folyosó, pincelejáró és pince, valamint külön bejárattal is rendelkező szoba, konyha, kis előszoba. A házhoz tartoznak melléképületek (széntároló, külső kamra, ólak) valamint egy autó elhelyezését lehetővé tévő garázs illetve 300 nm-es kert. Telek: 962 nm.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Fülöpszállás
ID: #91213

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Nagykőrösön családi ház a vasútállomáshoz közel eladó — Nagykőrösön azonnal költözhető, összkomfortos családi ház eladó a vasútállomáshoz közel, gyalog 3 perc. A ház tehermentes. Aszfaltos utca. 1,5 szobás, konyha, spájz, fürdőszoba, előtér. A házhoz tartozik egy nyári konyha + melléképület.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Kecskemét
ID: #91105

 
Kocséron, Kecskeméttől 30 km-re... — Mercedes gyártól 26 km-re. Kocséron 1140 m2-es telken, 70 m2-es 2 szobás családi ház eladó. Vezetékes víz, saját kút. Áramellátás: 1 x 32 Amper. Fűtése gázcirkó kazánnal. Ezen felül a nappaliban egyedi kandalló fűtéssel. Az épülettől külön 2 db. garázs és műhely található. 1 km-es körzetben iskola, óvoda, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, benzinkút. A község Nagykőröstől 11 km-re, Kecskeméttől, Szolnoktól 30 km-re, Tiszakécskétől 18 km-re található.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Kecskemét
ID: #90140

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Ács-állványozó — Több mint 25 éves tapasztalattal Budapest és környékén, illetve Bács-Kiskun megyében! Vállalom új és régi tetőszerkezetek építését, felújítását, ácsolását. Előre gyártott szerkezeti házak építését, zsaluzást, burkolást, állványozást. Bádogos munkákat, LINDAB fedést, lemezelést, továbbá lapos tetők szigetelését. Gipszkarton szerelést, festést, házszigetelést, valamint veszélyes fák kivágását.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Soltvadkert
ID: #89522

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Minden, ami ingatlan! — Minden, ami ingatlan! Ha eladnál, vagy csak bérelnél, lizingelnél vagy befektetnél... Egy helyen, a weboldalon megteheted. Legyen az házrész, lakás, családi ház, iroda épület, nyaraló, raktár vagy telek, és még sorolhatnánk. Biztosítani tudjuk, hogy álmod valóra váljon. Szeretnénk, hogy a lehető legjobb ajánlatot, befektetést találd meg, és vidd oldalunk jó hírét tovább.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Bugacpusztaháza
ID: #89124

 
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben